Hart u West Ham došao zbog Slavena Bilića

West Ham dobio novog golmana

Hart u West Ham došao zbog Slavena Bilića

Engleski golman Joe Hart od jučer je novi član West Hama. 

Hart je stigao na jednogodišnju posudbu iz Manchester Cityja, a nakon potpisa rekao je da je u West Ham stigao zbog Slavena Bilića.

"Bilo mi je važno da igram i veoma sam sretan što mi se pružila prilika. Radujem se narednoj sezoni, igranju u Premiershipu i to u tako velikom klubu kao što je West Ham. Preselili smo se na Olimpijski stadion i vodi nas Slaven kojeg sam uvijek poštovao kao trenera. Sjajno je vodio Hrvatsku, a i ovdje radi dobar posao tako da za mene uopšte nije bilo dilema kada se pojavila prilika", rekao je Hart. 

Podsjetimo, engleski golman je morao napustiti Manchester City nakon što je na klupu ovog kluba došao Pep Guardiola, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Torinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi