Hart otkrio gdje nastavlja karijeru
Foto: EPA

City i posudba nisu opcije

Hart otkrio gdje nastavlja karijeru

M. Šljivak

Engelski golman Joe Hart ne želi na novu posudbu.

On je u razgovoru za Sky Sport istakao kako nema namjeru da ponovo bude posuđen, ali i da sebe vidi u nekom drugom timu iz Premiershipa.

"Golmanski svijet je pomalo lud. Još uvijek imam dvije godine ugovora s Manchester Cityjem i sada mi je samo bitno da završim sezonu u Torinu", istakao je Hart, te je otkrio kako sigurno neće braniti u Cityju naredne sezone.

"Ne vidim se u Cityju, ali u mojim godinama se ne vidim na posudbi u nekom timu. Radije bih se skrasio u nekom drugom timu i vjerovatno će to biti tim iz Premier lige", rekao je Hart.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj iskusni čuvar mreže je bio broj jedan među Građanima još od 2007. godine, ali je dolaskom Pepa Guardiole u ljeto prošle godine izgubio status prvog golmana od Claudija Brava.

Izvjesno je da on nije u planovima španskog stručnjaka i naredne sezone, pa je sigurno da će sreću potražiti negdje drugo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi