Hart: Možemo dobiti Liverpool
Foto: EPA

Golman West Ham Uniteda

Hart: Možemo dobiti Liverpool

S. Bošković

Golman West Ham Uniteda Joe Hart smatra da on i njegovi suigrači mogu savladati Liverpool na domaćem terenu. 

Čekićari ove sezone ne igraju veoma dobro, te se trener ovog tima Slaven Bilić, ali i igrači nalaze pod velikim imperativom pobjede. 

Unatoč tome što je njegov tim u posljednjih pet utakmica u ligi upisao samo jednu pobjedu, Hart vjeruje da West Ham može savladali Liverpool. 

"Igramo protiv Liverpoola kod kuće i to je velika utakmica. Oni će biti sjajni, imaju odlične navijače, igrače i trenera. Redsi su pokazali da mogu dobiti svakog kad su raspoloženi i mi se moramo pripremiti najbolje što možemo. Bit će teška utakmica", rekao je bivši golman Manchester Cityja, pa dodao: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bit će teško, ali možemo dobiti Liverpool. Da bismo imali priliku za tri boda moramo igrati na visokom nivou i biti maksimalno koncentrirani". 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi