Hart: Mogao sam dosta bolje reagovati kod golova Intera

Engleski golman se nije proslavio

Hart: Mogao sam dosta bolje reagovati kod golova Intera

E. Čaušević

Fudbaleri Torina jučer su remizirali na domaćem terenu protiv Intera u okviru 29. kola italijanske Serije A.

Torino je jučer pred domaćim navijačima osvojio bod protiv Intera iako su bili u prilici da osvoje čitav plijen. Ipak, krivac za to bio je engleski golman Joe Hart koji je kod oba gola gostiju napravio neočekivane greške.

Hart je u ovoj sezoni imao nekoliko fenomenalnih utakmica, ali je znao i propisno da griješi. Jučer očigledno nije bio njegov dan, a nakon utakmice engleski golman izjavio je da je svjestan da je mogao dosta bolje reagovati kod oba gola.

"Ovo je bila luda utakmica baš kao i mnoge naše utakmice u ovoj sezoni. Mogao sam dosta bolje reagovati, posebno kod prvog gola. Obje ekipe su išle na pobjedu i mislim da je na kraju najrealnije da smo osvojili po bod", rekao je Hart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi