Hart konačno dobio ponudu za narednu sezonu

Torino želi da ga zadrži

Hart konačno dobio ponudu za narednu sezonu

E. Čaušević

Engleski golman Joe Hart pred početak ove sezone bio je primoran da napusti Manchester City jer Pep Guardiola nije računao na njega.

Španski stručnjak je nakon dolaska na Etihad poručio Hartu da može potražiti novi klub jer on ne planira da mu ovaj golman bude prvi izbor. Pred sami kraj ljetnog prelaznog roka Hart je na iznenađenje mnogih odlučio da ide u Torino gdje će braniti na posudbi do kraja ove sezone.

Kako se ova sezona bliži kraju tako su sve češće špekulacije o tome gdje će Hart braniti naredne sezone. Guardiola ne odustaje od toga da mu Hart ne treba i sve su prilike da će Manchester City morati prodati ovog golmana na ljeto.

Interes za Harta pokazalo je mnogo engleskih timova, a u borbu se uključio i Torino koji želi otkupiti njegov ugovor. Ono što ide u prilog italijanskom klubu jeste što je Hart u nekoliko navrata izjavio da je sretan u ovom klubu. U Torinu se nadaju da će u najgorem slučaju City odobriti još jednu jednogodišnju posudbu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imamo odličan odnos s njim i sretan je što je došao u torino. Sve zavise od Cityja, ali ja mislim da bi on bio sretan da ostane ovdje. Vidjet ćemo na kraju sezone šta čelnici s Etihada misle o svemu", rekao je predsjednik Torina, Urbano Cairo.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi