Haris Seferović potpisao za Benficu?

Navodno je potpisao predugovor

Haris Seferović potpisao za Benficu?

E. Čaušević

Nesuđeni bh. reprezentativac Haris Seferović prema svemu sudeći na kraju ove sezone napustiti će njemački Eintracht Frankcurt.

Naime, engleski mediji prenijeli su danas da je Haris Seferović odlučio na kraju ove sezone da napusti Frankfurt i da svoju sezonu nastavi u dresu lisabonske Benfice. Sky Sports danas je objavio da je Seferović dogovorio sve uslove s portugalskom ekipom, te da je potpisao predugovor s ovim klubom.

Navodno, Benfica će za napadača švicarske reprezentacije platiti oko šest miliona eura, a Seferović će s ovim klubom potpisati ugovor na tri sezone. Ipak, sportski direktor Frankfurta, Fredi Bobić, nije želio potvrditi ove navode Sky Sportsa.

"Niko ništa nije rekao o odlasku Seferovića u Benficu niti da je on s njima potpisao predugovor. Ipak, stvari se mogu promijeniti, ponuda Benfice za ovog napadača i dalje je na našem stolu", rekao je Bobić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi