Handanovič: Džeko nije najopasniji igrač Rome

Golman Intera upozorava saigrače

Handanovič: Džeko nije najopasniji igrač Rome

E. Čaušević

Fudbaleri Intera sutra navečer na Meazzi igraju veliki derbi 26. kola italijanske Serije A protiv Rome.

Inter i Roma u posljednje vrijeme nalaze se u sjajnoj formi i obje ekipe imaju imperativ pobjede u sutrašnjoj utakmici. Pred meč na Meazzi golman Intera, Samir Handanovič, izjavio je da Edin Džeko neće biti najveća opasnost po njegov gol.

"Džeko neće biti najopasniji sutra po mom mišljenju. Najveća opasnos dolazi od Radje Nainggolana i Mohameda Salaha, ako njih uspijemo zaustativiti možemo do tri boda. Roma igra zaista odlično od dolaska Spallettija i ovo će nakon dugo vremena konačno biti pravi derbi", rekao je Handanovič, te dodao:

"Inter je konačno došao na pravi put u zadnjih nekoliko utakmica. Nama je glavni cilj da izborimo igranje u Ligi prvaka naredne sezone, a da bi to mogli ostvariti sutra protiv Rome moramo osvojiti nova tri boda. Po prvi put od dolaska u Inter imam osjećaj da ova ekipa može napraviti mnogo toga".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi