Hajrović: Osjećaj je izvanredan, ali ostaje žal za Rusijom
Foto: SportSport.ba

Vratio se na teren

Hajrović: Osjećaj je izvanredan, ali ostaje žal za Rusijom

Izet Hajrović bio je strijelac dva pogotka u pobjedi nogometne reprezentacije BiH protiv Estonije (2:1). 

Nakon godinu dana pauze Hajrović je u Talinu, u posljednjem kvalifikacijskom meču, zaigrao od prve minute i sa dva pogotka na najbolji način se zahvalio selektoru Mehmedu Baždareviću na ukazanom povjerenju.

U razgovoru za zvaničnu stranicu Werdera, ovaj krilni fudbaler je istakao da je sretan zbog golova, kao i da ostaje žal zbog neuspješnih kvalifikacija. 

"Osjećaj je izvanredan. Zaista je lijepo vidjeti da sam se vratio na teren, a uz to i postigao dva pogotka. Ipak, žao mi je što ove kvalifikacije nisu bile uspješne za nas", kazao je Hajrović. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nakon reprezentative pauze Hajrović se vratio svojim obavezama u Werderu. Pred bremenskim klubom je za tri dana duel sa Borussijom M'Gladbach u okviru 8. kola njemačkog šampionata. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi