Hajduk prokockao pobjedu u Zaprešiću
Foto: Hajduk

Splićani vodili sa 2:0

Hajduk prokockao pobjedu u Zaprešiću

Hajduk je bio u sjajnoj prilici da sezonu otvori sa maksimalnih šest bodova i to sa dva gostovanja, ali se to na kraju ipak nije desilo.

Splitski klub je danas gostovao Interu iz Zaprešića protiv kojeg je u ranoj fazi utakmice stigao do vodstva od 2:0, ali se na kraju morao zadovoljiti samo jednim bodom (2:2).

Hajduk je poveo u 14. minuti preko Gentsogloua, da bi sedam minuta kasnije Vlašić povisio na 2:0. Taj rezultat je bio na snazi sve do 61. minute kada je Filipović vratio Inter u igru.

Samo tri minute kasnije, Puljić je pogodio za 2:2 što se ispostavio kao konačan rezultat susreta.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk nakon dva kola u HNL-u ima četiri boda, dva manje od Rijeke i Dinama.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije