Guardiola zna ime novog trenera Bayerna
Foto: EPA

Pepov prijatelj

Guardiola zna ime novog trenera Bayerna

Njemački velikan Bayern u potrazi je za novim trenerom nakon što je uručen otkaz Carlu Ancelottiju. 

Praktično se iz sata u sat pojavljuju imena koja bi mogla naslijediti italijanskog stručnjaka. Pominju se Julian Nagelsmann, Thomas Tuchel, pa i Louis Van Gaal, međutim niti jedno ime nije potvrđeno. 

Uvijek dobro obaviješteni list Bild piše da su predsjednik kluba Uli Hoeness i nekadašnji trener Pep Guardiola danas u Minhenu imali više satni sastanak na kojem je glavna tema bio novi šef stručnog štaba. 

I sam Heoness je priznao da se sastao Guardiolom, te da mu je otkrio ime novog trenera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Rekao sam mu koga ćemo predstaviti u sljedećim danima i on se složio", otkrio je Hoeness. 

Na osnovu nekoliko stvari list Bild je donio zaključak da se radi o Thomasu Tuchelu. Čak svojevremeno Guardiola je tražio od čelnika Bayerna da ga baš on naslijedi u tom klubu, a nije tajna i da su veliki prijatelji. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi