Guardiola želi novi ugovor u Manchester Cityju

Uprkos slabim rezultatima

Guardiola želi novi ugovor u Manchester Cityju

Španski nogometni stručnjak Pep Guardiola želi novi ugovor od Manchester Cityja, prenosi engleski The Sun.

Guardiola je City preuzeo prošlog ljeta nakon što je okončao trogodišnji ugovor sa Bayernom, ali za sada se nije uspio najbolje snaći u Premiershipu. City se trenutno nalazi tek na 5. mjestu Premiershipa sa čak 12 bodova manje od lidera Chelseaja.

Ipak, uprkos tome Guardiola je navodno tražio od čelnika Cityja novi ugovor. Španac želi potpisati ugovor na pet godina kako bi se osigurao da će imati dovoljno vremena da napravi ekipu i rezultate kakvu želi.

Podsjetimo da je Guardiola tokom karijere vodio Barcelonu i Bayern prije nego što je stiago u City. Nedavno je Španac izjavio da se bliži kraj njegove trenerske karijere te da je City posljednji klub koji će voditi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi