Guardiola usporedio Jesusa s lubenicom

Zanimljivo viđenje španskog stručnjaka

Guardiola usporedio Jesusa s lubenicom

M. Šljivak

Brazilski napadač Gabriel Jesus sinoć je postigao prvi gol u dresu Manchester Cityja.

Mladi 19-godišnji fudbaler je pogodio u meču s West Hamom, a interesantnu reakciju je imao menadžer Građana Pep Guardiola.

On je Jesusa nakon meča usporedio s lubenicom i to iz zanimljivog razloga.

"Kockali smo se s njim. To je kao kad kupite lubenicu, morate je otvoriti da vidite je li dobra ili nije", istakao je Guardiola, te je dodao:

"Veoma je talentovan, odličan mu je mentalitet i agresivnost. Želi da uspije i to mu mnogo pomaže. Želi da postigne nešto u svijetu fudbala i mi ćemo mu u tome pomoći", istakao je Guardiola.

City je sinoć deklasirao West Ham sa 4:0, te su se izjednačili s Liverpoolom na četvrtoj poziciji. Oba tima imaju po 46 bodova, bod manje od druge pozicije koju dijele Tottenham i Arsenal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi