Guardiola: Svašta se može dogoditi u Monacu

Trener Cityja nakon pobjede

Guardiola: Svašta se može dogoditi u Monacu

Pep Guardiola je imao razloga za zadovoljstvo nakon utakmice na Etihadu između Manchester Cityja i Monaca.

U spektakularnoj utakmici Manchester City je sa dva preokreta nadigrao Monaco sa 5:3, a zadovoljan rezultatom bio je i Pep Guardiola koji je imao samo riječi hvale za protivnički Monaco. 

"Monaco je ove sezone postigao 80 golova, napada sa dosta igrača. Fizički su jak i vrhunski tim, tako da nije čudno što su lideri u francuskom prvenstvu. Iz tog razloga sam zadovoljan rezultatom, iako je moglo bolje, ali i gore", izjavio je Guardiola.

Španac je dodao da pitanje pobjednika još uvijek nije riješeno.

"Imali smo sreće. Bili smo mentalno slabi, ali ovo iskustvo će nam pomoći u budućnosti. Monaco ima dužu historiju ovakvih mečeva od nas, a u svakom takmičenju je potrebno da učiš i napreduješ. Naravno, svašta se može dogoditi u revanšu", istakao je Guardiola. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uzvratna utakmica bit će odigrana 15. marta.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti