Guardiola: Molit ću se za Jesusa

Španac nakon sinoćnje povrede

Guardiola: Molit ću se za Jesusa

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su pobijedili Bournemouth na gostovanju sa 2:0 te su se vratili u borbu za titulu u Premiershipu.

Ipak, ovaj meč obilježila je povreda njihovog posljednjeg pojačanja i prvog izbora u napadu Gabriela Jesusa. Brazilac se povrijedio na samom početku meča, a u pitanju je povreda stopala. Umjesto njega u igru je ušao Sergio Aguero.

Španski stručnjak na klupi Građana Pep Guardiola bio je vidno razočaran nakon ove utakmice zbog povrede Jesusa.

"Sutra ujutru ćemo znati tačno koliko će on pauzirati. On je bio veoma, veoma nesretan. Nadam se da nije u pitanju ništa ozbiljnije. Molit ću se za njega", rekao je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Jesus do sada odigrao četiri meča u Premiershipu te je postigao već tri pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi