Guardiola: Imamo puno veznih igrača, Nasri mora odlučiti

Trener Manchester Cityja

Guardiola: Imamo puno veznih igrača, Nasri mora odlučiti

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola poručio je Nasriju da mora donijeti odluku o svojoj budućnosti.

Nasri se ovog ljeta vratio u Manchester City nakon što je prošlu sezonu proveo u Sevilli, ali konkurencija u veznom redu Građana je žestoka i Francuz će vjerovatno napustiti klub.

"On zna situaciju. Imamo mnogo veznih igrača, tako da ćemo vidjeti šta će se desiti. Situacija je kao sa Mangalom. To je odluka koju igrači moraju donijeti sa svojim agentima, ali mi se brinemo o njima dok su tu baš kao što se brinemo o svakom igraču od Brahima Diaza do Vincenta Kompanyja. Prošlost nije važna, važna je budućnost", rekao je Guardiola.

Podsjetimo da je Nasri u City stigao na ljeto 2011. godine iz Arsenala, a prošle sezone u dresu Seville odigrao je ukupno 31 meč te je postigao tri pogotka uz isto toliko asistencija. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi