Gol Kolašinca u izboru za najljepši gol u septembru

Pomozite mu da osvoji laskavu nagradu

Gol Kolašinca u izboru za najljepši gol u septembru

E. Škorić

Pogodak Seada Kolašinca u meču Arsenala i Koelna u izboru je za najljepši u proteklom mjesecu.

Svakog mjeseca Arsenal na svojoj službenoj stranici bira igrača ili pogodak mjeseca, a u konkurenciji za najljepši gol za septembar je i onaj našeg reprezentativca protiv Koelna.

U meču Evropske lige Arsenal je gubio 1:0, a u nastavku stigao do preokreta. Kolašinac je volej udarcem matirao gostujućeg golmana za 1:1 na otvaranju drugog dijela.

U izboru za najljepši gol su još gol Lacazettea protiv Bournemoutha i Alexisov protiv Koelna. Trenutno vodi Sanchezov pogodak sa 50 posto glasova, ali lako možete da mu pomrsite račune - glasajte za gol Seada Kolašinca. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi