Geis: Ne vidim ovaj klub kao odskočnu dasku u karijeri

Nakon što je napustio Schalke

Geis: Ne vidim ovaj klub kao odskočnu dasku u karijeri

E. Ganibegović
Teme:

Johannes Geis je ovog ljeta napustio redove Schalkea i postao novi igrač Seville.

Sada već bivši igrač Schalkea smatra da su Andalužani jedan od vodećoh evropskih klubova i da ne treba da služe nikome kao odskočna daska.

"Ne vidim ovaj klub kao odskočnu dasku u karijeri. Ovo je jedan od vodećih klubova u Evropi i zašto da ne ostanem duže od godine ako sve bude u redu. To je nešto što bih zaista volio", rekao je Geis za site Seville.

Naime, vezista tvrdi da je Sevillu izabrao zbog trenera Eduarda Berizze.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Trener je najzaslužniji što sam stigao ovdje. Rekao mi je šta očekuje od mene - direktan fudbal i pas igru i brzo smo se složili. Trebat će mi vremena da se adaptiram, ali želim da naučim španski i pomognem saigračima. Najbolje se osjećam kao centralni vezista, ali mogu da se pilagodim svim potrebama tima", rekao je Geis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi