Fudbaleri Chelseaja preporučili Conteu zamjenu za Courtoisa

Courtois odlazi, njegova zamjena je spremna

Fudbaleri Chelseaja preporučili Conteu zamjenu za Courtoisa

Belgijski golman na golu Chelseaja Thibaut Courtois trebao bi narednog ljeta napustiti Otok i preći u redove Real Madrida.

O ovom transferu se govori dugo vremena i čini se da će Real zaista uspjeti da kompletira ovaj transfer i da će Courtois od naredne sezone biti njihov golman.

Engleski The Sun poručuje da su i fudbaleri Chelseaja svjesni da će njihov prvi golman napustiti klub te su već preporučili njihovom treneru Antoniju Conteu da umjesto Courtoisa dovede golmana Manchester Cityja Joea Harta. 

Hart je trenutno na posudbi u ekipi Torina i čini se da ovaj italijanski klub nema namjeru da otkupi njegov ugovor pa će vjerovatno narednog ljeta i on morati da traži novi klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Koliko ima istine u ovim pričama, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi