Fudbaler Herthe: Divim se koliko je Ibišević lukav

Hvalio našeg napadača

Fudbaler Herthe: Divim se koliko je Ibišević lukav

Bosanskohercegovački napadač Vedad Ibišević posljednjih mjeseci je najbolji fudbaler Herthe iz Berlina i ostali saigrači imaju veliko povjerenje u njega.

Jedan od njih je i Alexander Esswein koji igra u veznom redu i koji je ove sezone postigao dva pogotka te upisao jednu asistenciju.

On je poručio da se divi Ibiševićevom lukavstvu pred golom.

"Neizmjerno me impresioniralo njegovo lukavstvo ispred gola. Svaki trening pokušavam nešto naučiti od njega. Znam kako se kreće i kako se bori. Na meni je da ga hranim loptama i moram poraditi na tome", rekao je 26-godišnji fudbaler Herthe. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo da je Ibišević ove sezone odigrao 15 mečeva u Bundesligi te je postigao osam golova uz tri asistencije. Ibišević je nedavno dobio i pohvale od trenera Herthe Dardaia koji je rekao da je Ibišević pravi vođa i da mu treba malo da postigne gol. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi