Fabregas: Neću se iznenaditi ako on završi u Realu

Komentarisao špekulacije za Courtoisa

Fabregas: Neću se iznenaditi ako on završi u Realu

E. Čaušević

Španski reprezentativac Cesc Fabregas za engleske medije izjavio je da je svjestan da će na kraju sezone nekoliko igrača napustiti Chelsea.

Fabregas je u londonski klub stigao iz Barcelone iako je bilo gotovo sigurno da će se vratiti u Arsenal. Španac je izjavio da je imao nekoliko ponuda i u januarskom prelaznom roku, ali je odlučio ostati na Stamford Bridgeu.

Španac je komentarisao i špekulacije engleskih medija da će Thibaut Courtois svoju karijeru najvjerovatnije nastaviti u Real Madridu. Nekadašnji veznjak Barcelone dodao je da uopšte neće biti iznenađen ako Belgijanac odluči da ode u kraljevski klub.

"Zašto da se iznenadim ako Courtois ode u Real Madrid? On je jedan od najboljih golmana na svijetu i logično je da najbolje ekipe žele upravo njega. On je veoma važan dio našeg tima i ja se nadam da će ostati. Ipak, zaista ne znam kakvi su njegovi planovi i da li će na kraju sezone otići. Samo znam da će nekih odlazaka sigurno biti", rekao je Fabregas.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi