Enrique brutalno spustio Rakitiću

Trener Barcelone bez dlake na jeziku

Enrique brutalno spustio Rakitiću

E. Čaušević

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić u posljednje vrijeme proživljava težak period u Barceloni.

Luis Enrique je u nekoliko navrata odlučio Rakitića izostaviti iz konkurencije za mečeve Barcelone i sve više se počelo govoriti o tome da će Hrvat napustiti Nou Camp. U španskim medijima jučer se pojavila izjava Rakitića koji je izjavio da bi se bacio s mosta za Luisa Enriquea.

Španski novinari danas su kontaktirali trenera Barcelone kojem su saopštili šta je Rakitić rekao. Ipak, njegov odgovor je bio brutalan, te je španske medije ostavio bez teksta.

"Rakitić bi se bacio s mosta za mene? Od te izjave je prošlo neko vrijeme. Iskreno se nadam da ga nećete to pitati ponovo jer sam siguran da je promijenio svoje mišljenje. On je bitan igrač za Barcu, bio je i uvijek će biti. Nemam ništa više da kažem", rekao je Enrique.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji pokušali su saznati kako napreduju pregovori oko njegovog ugovora s Barcelonom koji ističe na kraju ove sezone, ali Enrique nije želio da priča na tu temu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi