"Ekipe u La Ligi igraju najbolje protiv Real Madrida"

Tako kaže Zidane

"Ekipe u La Ligi igraju najbolje protiv Real Madrida"

Fudbaleri Real Madrida doživjeli su sredinom sedmice poraz na gostovanju kod Valencije sa 2:1 u okviru španske La Lige.

To znači da Real sada ima samo bod više, ali i meč manje od drugoplasirane Barcelone. Kraljevski klub narednu utakmicu igra sutra navečer u gostima kod Villarreala.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica protiv ekipe koja se jako dobro zna braniti. Pokušat ćemo ispraviti naše greške od srijede. Analizirali smo tu utakmicu protiv Valencije i shvatili smo da su nas dvije greške gurnule u rani zaostatak. Uvijek govorim da se igra od prve do zadnje minute", rekao je Zidane pa dodao:

"Ekipe u La Ligi igraju najbolje protiv Reala, jer Real im je dodatni motiv. Pripremim utakmicu nakon snimke koju pregledam, ali onda oni protiv nas odigraju potpuno drugačije, kao da su druga ekipa. To mi je normalno, jer mi smo Real".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sutrašnji meč između Villarreala i Reala počinje od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi