Džeko u specijalnom izdanju sličica Paninija
Foto: EPA

Posebno izdanje

Džeko u specijalnom izdanju sličica Paninija

M. Šljivak

Edin Džeko igra fantastičnu sezonu u ekipi Rome.

Skupa sa Gonzalom Higuainom bh. napadač dijeli prvo mjesto na listi strijelaca, a nagradu za dobre nastupe prepoznao je i poznati proizvođač sličica Panini.

Ova kompanija je izdala specijalno izdanje sličica među kojima su likovi svega nekoliko fudbalera, a među njima je i sličica Edina Džeke.

Odabrana je i fotografija kojom je Džeko predstavljen, a pored bh. dijamanta u posebnom izdanju Paninija su još likovi Andree Belottija, Roberta Gagliardinija, Federica Chiese i Giovannija Simeonea.

"S ovim dodatnim sličicama nastavljamo sjajnu priču ove sezone. Želimo da posebno istaknemo određene fudbalere i da dodatno predstavimo šampione poput Edina Džeke, koji igra fantastičnu sezonu", rekao je Antonio Allegra iz Paninija.

Ove sličice će od subote biti dostupne u prodaji. Besplatno će biti dostupne uz kupovinu Gazzette dello Sport, a one će dopuniti kolekciju od 745 sličica koje čine kompletan album za italijansku Seriju A i Seriju B ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi