Džeko Salahu: Vidimo se u Ligi prvaka

Igrači Rome zaželjeli sreću Salahu

Džeko Salahu: Vidimo se u Ligi prvaka

E. Škorić

Mohamed Salah jučer je potpisao za Liverpool i najskuplje je pojačanje u povijesti tima s Anfielda.

Redsi su za Salaha platili 45 miliona eura, a Egipćanin je na slavnom Anfieldu zadužio dres s broje 11. Od njega su se oprostili igrači Rome, a poruku je ostavio i naš Edin Džeko, koji se sjajno slagao sa Salahom na terenu.

"Sretno Momo. Sve najbolje, zabij mnogo golova za Liverpool i vidimo se u Ligi prvaka naredne sezone", napisao je Džeko na Instagram profilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kevin Strootman, Radja Nainggolan, Antonio Rudiger i drugi su poželjeli Salahu puno sreće na Otoku, dok su iz Rome kazali da će zauvijek pamtiti Salahove golove i sretne trenutke.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi