Džeko i autogolovi potopili Benevento
Foto: EPA

Ubjedljiva pobjeda Rome

Džeko i autogolovi potopili Benevento

Teme:

Benevento i Roma du danas odigrali susret petog kola Serije A, a Rimljani su apsolutno opravdali ulogu favorita i slavili rezultatom 0:4.

Roma je bila bolji rival od samog početka utakmice, a Edin Džeko je zaprijetio već u 11. minuti, ali je šutirao pravo u golmana. Imao je Džeko još jednu solidnu priliku, a potom je naš reprezentativac i pogodio za 1:0 u 22. minuti. Tom prlikom ga je sjajno uposlio Kolarov.

Roma je došla do 0:2 nakon autogola Lucionija u 35. minuti. Fudbaler Beneventa je nespretno intervenisao ispred Edina Džeke u svom kazenom prostori i poslao loptu u vlastitu mrežu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na pauzu se otišlo pri rezultatu 0:2 za Romu, a nakon sedam minuta igre u drugom poluvremenu ponovo je pogodio Džeko. Ovaj put je sjajno plasirao loptu u sami ugao gola Beneventa.


Konačnih 0:4 postavio je ponovo fudbaler Beneventa. Ovaj put je vlastitu mrežu pogodio Venuti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije