Dybala zbog Albanaca ne može mirno da spava

Baš su mu rak rana

Dybala zbog Albanaca ne može mirno da spava

E. Škorić

Ako neko zna kako da rastuži Paula Dybale u posljednje vrijeme onda su to Albanci.

Argentinac je tragičar Juventusa već drugu utakmicu. Jučer je Stara dama poražena s 2:1 od Lazija, a Dybala je u nadoknadi promašio udarac s bijele tačke.

Njemu je penal odbranio Tomas Strakoša, a njegov sunarodnjak, dakle Albanac, Etrit Beriša je nešto ranije bio na golu Atalante kada je Dybala promašio penal kod rezultata 2:2 u 84. minuti.

Juve je sada drugi i ima čak pet bodova manje od Napolija, čiji navijači mogu da se zahvale prvenstveno Albancima što je njihov klub trenutno tu gdje jeste.

A vjerujemo da će Dybala izvođenje penala u Staroj dami prepustiti nekome od svojih suigrača, pa možda i našem Miralemu Pjaniću.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi