Dvojac Monaca na meti Real Madrida

Žele Silvu i Mbappea

Dvojac Monaca na meti Real Madrida

M. Šljivak

Ekipa Monaca ove sezone igra zaista sjajno, a njihovi fudbaleri su izuzetnin nastupima privukli veliku pažnju na sebe.

Gotovo da nema igrača koji se ne povezuje s prelaskom u redove nekod od velikana evropskog fudbala, a među njima su Bernardo Silva i Kylian Mbappe. Ovaj duo u svojim redovima želi vidjeti madridski Real, a navodno će Kraljevi na ljeto krenuti po dovođenje ovog fudbalera.

Interes evropskih klubova za 22-godišnjeg Silvu je ogroman. Već se ranije povezivao sa svim engleskim velikanima, ali Real je navodno za sada najbliže njegovom dovođenju.

Put Madrida mogao bi i 18-godišnji Mbappe. Ovaj mladi fudbaler čini zaista čudesan tandem sa Radamelom Falcaom u Monacu, a predviđa mu se zaista velika karijera.

Poređenja vode čak i do toga da ga smatraju novim Thierryjem Henryjem, a kako igra ne bi ni čudilo da dosegne tolike visine.

On je i najmlađi fudbaler u historiji Monaca koji je postigao gol u službenim utakmicama, a član prvog tima je postao već sa 16 godina.

Tako bismo ovaj sjajni dvojac od ljeta mogli gledati u dresu Real Madrida, a sigurno je da će za to Kraljevi morati platiti ogroman novac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi