Dugarry: Verratti je sve, samo ne sjajan igrač
Foto: EPA

Smatra Francuz

Dugarry: Verratti je sve, samo ne sjajan igrač

Nekadašnji francuski reprezentativac Christophe Dugarry smatra da je Marco Verratti precijenjen igrač. 

Italijan je ovih dana u centru pažnje sportske javnosti. Sve su glasnije špekulacije kako bi mogao karijeru nastaviti u redovima Barcelone, a katalonski klub za njega je spreman izdvojiti između 70 i 100 miliona eura. 

Jedan od onih koji smatra kako Verratti nije dorastao klubu kao što je Barcelona je Christophe Dugarry. 

"Iznenađen sam jer je Verratti sve, samo ne sjajan igrač. Dobar je, ali šta je osvojio u dosadašnjoj karijeri?", rekao je Francuz za RMC sport, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Na svakih šest mjeseci izađe u medije i traži povišicu, ali je uglavnom povrijeđen, zato što njegov način života nije dobar. Sa partijama koje pruža u PSG-u, treba da ostane dugo tu, prije nego što ode u Španiju", podvukao je. 

Verratti za PSG nastupa od 2011. godine kada je stigao iz Pescare. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi