Donnarumma od Buffona nije mogao dobiti bolju čestitku

Čestitao mu 18. rođendan

Donnarumma od Buffona nije mogao dobiti bolju čestitku

E. Čaušević

Golman Milana, Gianluigi Donnarumma, danas slavi svoj 18. rođendan, a čestitku mu je uputio i legendarni Gigi Buffon.

Golman Juventusa još jednom je pokazao da ima veliko srce, te je preko italijanskih medija odlučio da čestita 18. rođendan golmanu Milana za kojeg svi vjeruju da će biti njegov nasljednik. 

"Ciao Gigio, želim ti sretan rođendan. Konačno si ušao u svijet velikih momaka kojem odavno pripadaš. Uživaj u svakoj godini svog života koliko god možeš. Vidjet ćeš da je ponekad biti teško u svijetu odraslih, ali ti imaš sve kvalitete da budeš dio toga i da napraviš važno mjesto za sebe. Budi sretan i obilježi jednu eru", rekao je Buffon.

Vjerovatno Donnarumma nije mogao ni zamisliti bolju čestitu od svog idola. Očito je i Buffon svjestan da je Italija dobila još jednog sjajnog golmana koji će dostojno zamijeniti legendu Juventusa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi