"Dolazi iz Želje, nadam se da će biti efikasan kao Džeko"

Navijač Lensa ima velika očekivanja

"Dolazi iz Želje, nadam se da će biti efikasan kao Džeko"

E. Škorić

Željezničar i Lens sklopili su dogovor, pa će hrvatski napadač Ivan Lendrić put Francuske.

Lendrić bi se već sutra trebao priključiti Lensu, a Željo će, prema pisanju pojedinih medija, zaraditi 300.00 eura. Iza Lendrića je sjajna statistika u protekloj sezoni, a novu je otvorio sa dva pogotka u mečevima pretkola Evropske lige protiv Zete.

Stoga u Lensu imaju velika očekivanja i nadaju se da će 25-godišnji Splićanin biti pravo pojačanje, a jedan od navijača francuskog drugoligaša na Twitteru je, čitajući malo o Lendriću, zaključio da ovaj dolazi iz Želje, odakle se u svijet poznatih lansirao i Edin Džeko...

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nadam se ad će biti efikasan kao Džeko", napisao je korisnik Twittera Abdellan Zoubpez, po svemu sudeći navijač Lensa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi