Dobra prilika za Nolita da oživi karijeru
Foto: EPA

Žele ga u Sevilli

Dobra prilika za Nolita da oživi karijeru

Španski ofanzivac Nolito pao je u drugi plan kod Pepa Guardiole i zato silno želi napustiti Etihad ovog ljeta.

"Želim da odem, bilo kako. Hoće li to biti posudba ili transfer, zaista nije bitno", poručio je prije nekoliko dana Nolito, koji je dobio i veoma dobru ponudu za nastavak karijere.

Kako pišu španski mediji, Nolito bi mogao nazad u La Ligu i to u Sevillu, koja ga je spremna dovesti na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa ugovora na kraju sezone.

Osim Seville, za Nolita su interes pokazali još neki klubovi iz Španije kao što su Celta Vigo i Atletico Madrid, ali jasno je da ga Jorgandžije neće dovesti zbog zabrane transfera koja im je izrečena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nolito je u City stigao prošlog ljeta iz Celte za 15 miliona eura, a ove sezone je za Građane odigrao 30 utakmica od čega veliku većinu u jesenjem dijelu sezone kada je imao kakvu-takvu minutažu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi