Diego Perotti spreman za Sampdoriju

Oporavio se od povrede

Diego Perotti spreman za Sampdoriju

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sutra na domaćem terenu igraju protiv Sampdorije u okviru osmine finala Kupa Italije.

Izabranici Luciana Spallettija u posljednje vrijeme nalaze se u sjajnoj formi, te su u Seriji A došli samo na jedan bod zaostatka u odnosu na lidera Juventus. Romu već sutra očekuje novi meč u okviru osmine finala Kupa Italije protiv Sampdorije.

Dobre vijesti za trenera Rome su da se u tim nakon povrede vraća Diego Perotti. Argentinac je ove sezone jedan od najvažnijih igrača Vučice i sigurno da Spallettija raduje vijest što se on konačno oporavio od povrede.

Spalletti je danas saopštio spisak igrača koji konkurišu za sutrašnji meč, a na njemu je i Perotti. Utakmica između Rome i Samdorije igra se sutra na Olimpicu od 20 sati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spisak Rome: Alisson, Lobont, Szczesny, Emerson Palmieri, Mario Rui, Fazio, Manolas, Seck, Peres, Juan Jesus, Rudiger, Vermaelen, De Rossi, Gerson, Paredes, Strootman, Nainggolan, Perotti, El Shaarawy, Totti, Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi