Depay se dogovorio s Lyonom, čeka se odluka Uniteda
Foto: EPA

United odbio tri ponude za sada

Depay se dogovorio s Lyonom, čeka se odluka Uniteda

M. Šljivak

Holandski fudbaler Memphis Depay napustiće Manchester United do kraja januara.

Ovaj 23-godišnji fudbaler nije pokazao ništa od dolaska na Old Trafford 2015. godine iz PSV-a. Očekuje se da će ovog januara napustiti klub, a on je već navodno dogovorio transfer u ekipu Lyona.

Francuski L'Equipe tvrdi kako je Depay dogovorio uslove ugovora s Lavovima i da se čeka odluka Uniteda, kojem bi Lyon trebao ponuditi oko 20 miliona eura.

Crveni đavoli su ranije odbili tri ponude za holandskog fudbalera, kojeg pored Lyona želi i Everton.

Izvjesno je da će Depay napustiti Old Trafford u narednim danima, a najbliži njegovom dovođenju je za sada Lyon.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Holanđanin je PSV-u plaćen 34 miliona eura prije godinu i po, ali ni cent od ovog novca nije isplatio. Igrao je jako loše, a ove sezone je dobio šansu u osam utakmice i na terenu je proveo samo 134 minute.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi