Deeney: Arsenal nije imao mu*a da nas pobijedi

Odgovorio Wengeru

Deeney: Arsenal nije imao mu*a da nas pobijedi

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala jučer su ponovo razočarali svoje navijače porazom u gostima od Watfoda (2:1) u meču 8. kola Premiershipa.

Topnici su imali prednost nakon prvog poluvremena, ali je domaći tim sjajnim preokretom u drugom dijelu stigao do tri boda. Watford je do izjednačenja stigao golom iz penala kojeg je postigao rezervista Troy Deeney. Nakon utakmice Arsene Wenger je izjavio da penal nije bio, a ubrzo mu je odgovorio Deeney.

"Čujem da Wenger već priča da je 'nepostojeći' penal razlog poraza. Neću biti taj koji će reći gospodinu Wengeru šta je razlog poraza i to nije bio penal. Oni jednostavno nisu imali mu*a da nas pobijede", rekao je napadač Watforda, te dodao:

"Uvijek volim da igram protiv Arsenala i sretan sam što sam nam upravo ja postigao gol. Ovo je za mene sretan trenutak i uživam u tome iako oni pokušavaju da poruče da penal nije postojao".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi