David Luiz: Ovo su tužni dani za fudbal

Komentarisao otkaz Ranieriju

David Luiz: Ovo su tužni dani za fudbal

E. Čaušević

Fudbaler Chelesaja, David Luiz, bio je samo jedan u nizu sportista koji nije mogao vjerovati da je Claudio Ranieri dobio otkaz u Leicesteru.

Aktuelni prvak Engleske ove sezone pruža dosta lošije rezultate nego prošle što je bilo i za očekivati. Očito to se nije svidjelo čelnicima kluba koji su odlučili uručiti otkaz Claudiju Ranieriju.

Ovaj potez šokirao je cijelu sportsku javnost, a svoj komentar sa sve ovo dao je i fudbaler Chelseaja. David Luiz je svoju objavu na Instagramu posvetio upravo italijanskom stručnjaku.

"Cijeli svijet je vidio nevjerovatan posao koji su napravio prošle sezone i kako si sjajna osoba. Ovo su dužni dani za fudbal", napisao je Brazilac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije