Cole: I danas se nasmijem rezultatima Arsenala
FOTO: EPA

Ne žali zbog svoje odluke

Cole: I danas se nasmijem rezultatima Arsenala

Bivši engleski reprezentativac Ashley Cole prisjetio se 2006. godine kada je Arsenal zamijenio sa Chelseajem.

Navijačima Arsenala se nije svidio njegov transfer u redove gradskog rivala sa Stamford Bridgea, međutim Cole danas ne žali što je za 100.000 eura sedmično prešao među Mourinhove 'plavce'. 

"Bilo mi je lijepo i u Arsenalu i u Chelseaju. Razlika je samo u tome što sam u Chelseaju osvojio sve što se dalo osvojiti. Ne mogu i ne želim reći da sam se pokajao što sam tada promijenio klub", izjavio je Cole.

Osvrnuo se Cole i na činjenicu da je Arsenal u 11 godina osvojio svega dva FA Cupa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"I danas se nasmijem 'uspjesima' Arsenala i trenera Wengera", dodao je Cole tokom razgovora za ITV-ov show 'Play to the Whistle'. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi