City spremio spektakularne dresove za narednu sezonu
Foto: EPA

Navijači oduševljeni izgledom

City spremio spektakularne dresove za narednu sezonu

E. Čaušević

Čelnici Manchester Cityja već lagano razmišljaju o narednoj sezoni, pa su u pripremi dresovi koji će igrači ovog kluba nositi naredne sezone.

Engleski mediji objavili su danas da je u javnost procurila fotografija dresa Manchester Cityja za narednu sezonu. Radi se ogarnituri gostujućih dresova, a boje i izgled istog su oduševili navijače sa Etihada.

Sponzor Cityja i naredne sezone će biti Etihad, a proizvođač kao i obično Nike. Ovaj put Građani su se potrudili da budu dosta drugačiji od drugih i mora se priznati da su u tome uspjeli.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije