City odbio novu posudbu za Harta
Foto: EPA

Odbili zahtjev Torina

City odbio novu posudbu za Harta

M. Šljivak

Manchester City odbio je prijedlog ekipe Torina za posudbu golmana Joea Harta i za narednu sezonu.

Engleski golman je na početku ove sezone ostao bez mjesta u Cityju. Novi menadžer Građana Pep Guardiola je odlučio da prednost da Claudiju Bravu i Willyju Caballeru, te je pustio Harta na posudbu.

On se na iznenađenje svih odlučio za Torino. U redovima italijanskog tima je branio dosta dobro, pa je rukovodstvo Bikova zatražilo od Cityja posudbu i u narednoj sezoni.

Međutim, od toga neće biti ništa. Ova ponuda je odbijena, te će se 30-godišnji golman na kraju sezone vratiti na Etihad.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To ne znači da će tamo i ostati. Interes za njegovim uslugama je ogroman, a povezivao se s Liverpoolom, Evertonom i West Hamom.

Hart je ponikao u ekipi Cityja i bio je prvi golman godinama unazad, sve dok u klub nije došao Pep Guardiola. Gotovo je sigurno da će on na ljeto biti prodat, a ostaje nam da vidimo čiji dres će obući.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi