City i PSG se spremni "potući" za Sancheza

Borba za potpis

City i PSG se spremni "potući" za Sancheza

E. Škorić

Manchester City nastavlja borbu za čileanskog reprezentativca Alexisa Sancheza.

Sanchez je velika želja Pepa Guardiole, mada ga istovremeno želi PSG, pa će ova dva bogata kluba do januara voditi žestoku borbu za njegov potpis.

Čileanac je trenutno u Arsenalu, a još ljetos se povezivao sa Cityjem, no na kraju je ostao na Emiratesu, mada nije baš da je sretan zbog toga.

Kako mu do ljeta naredne godine traje ugovor s Topnicima, on može da već 1. januara potpiše preliminarni ugovor s potencijalnim kupcem i pojavile su se glasine da mu PSG samo za taj preliminarni ugovor nudi 11 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City neće lako odustati, Guardiola po svaku cijenu želi sjajnog ofanzivca u svom timu i stoga imamo zagarantovan uzbudljiv zimski prelazni rok. Arsenal i dalje želi da zadrži Sancheza i da mu ponudi novi ugovor, no sve su prilike da se to neće dogoditi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi