Ćiro Mourinhu: Nemaš puno novca, potroši i ti nešto

Nasmijao Mourinha

Ćiro Mourinhu: Nemaš puno novca, potroši i ti nešto

E. Škorić

Bivši bh. selektor Miroslav Ćiro Blažević imao je tu čast da u društvu Josea Mourinha prati utakmicu u Zagrebu. Ili je Specijalni imao tu čast?!

Mourinho je boravio nedavno u Zagrebu kako bi se odmorio i kako bi uhvatio malo sunca, mada su mediji špekulisali da je došao zbog Ivana Perišića.

Ipak, posjet Zagrebu Mou je iskoristio da se druži s Ćirom, s kojim je iz VIP lože pratio duel Hrvatska - Ukrajina.

"Stalno me pitate kako mi je bilo s Mourinhom. Jesmo, dosta smo razgovarali. Zna francuski, i on i njegov pomoćnik. I smijali smo se. Pitam ja njega: "Jesi li zaradio sto miliona?" On me gleda, lagano kimne glavom. A ja njemu: "Imaš dvoje djece. To dvoje djece imat će četvero djece. Nemaš puno, potroši i ti nešto..." Oh, kako se slatko i dugo smijao", napisao je Ćiro.

Ćiro je poznat kao pravi šaljivdžija i sada je i menadžer Manchester Uniteda mogao da upozna ludog Bosanca iz Travnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi