Chelsea pušta Matića, odlazi u Juve ili United

Špekuliše se

Chelsea pušta Matića, odlazi u Juve ili United

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Nemanja Matić napustit će ovog ljeta redove Chelseaja.

Za Matića nema previše mjesta u Chelseaju, a obzirom na sve bliži izvjesniji dolazak Bakayoka iz Monaca, bilo je jasno da će srbijanski veznjak morati da potraži novu sredinu. Menadžer Plavaca Antonio Conte prihvatio je Matićev transfer i ubrzo će se ovaj igrač naći na izlaznim vratima Stamford Bridgea.

Conte je odlučan i da više da minuta Cescu Fabregasu, pa je i zbog toga Matić postao višak. Za Matića se trenutno zanima njegov bivši trener Jose Mourinho, odnosno Manchester United, ali i Juventus.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Stara dama planira da ga dovede, a kako Chelsea želi Alexa Sandra, moglo bi doći i do neke razmjene uz doplatu, ali jedno je sigurno, za Matića je isteklo vrijeme u Chelseaju i samo je pitanje čiji dres će sada obući - Unitedov ili Juventusov.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi