Chelsea odbio ponudu za Begovića, pregovori se nastavljaju

Bournemouth želi bh. golmana

Chelsea odbio ponudu za Begovića, pregovori se nastavljaju

Bosanskohercegovački golman Asmir Begović mogao bi do kraja januarskog prelaznog roka promijeniti klub.

Mnogo klubova iz Premiershipa interesovalo se za njegove usluge, a među njima su West Ham i Watford. Ipak, engleski The Telegraph prenosi da je zvaničnu ponudu za našeg golmana poslala ekipa Bournemoutha, ali je Chelsea istu odbio.

Kako isti izvor prenosi, ponuda je bila teška oko 10 miliona funti, ali pregovori između dva kluba su još uvijek u toku i veoma je moguće da će Bournemouth poslati novu ponudu.

Ipak, Conte navodno ne bi želio ostati bez rezervnog golmana pred nastavak sezone, jer smatra da bi mu Begović mogao biti od velike koristi u slučaju povrede Courtoisa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da naš golam ove sezone još uvijek nije upisao nijedan nastup u Premiershipu, ali je odigrao tri meča u Liga kupu te jedan u FA Kupu. 

Bournemouth je trenutno na 11. mjestu Premiershipa sa 25 osvojenih bodova nakon 21 odigranog meča. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi