Četvorica igrača na listi želja Messija i Barcelone

Argentinac želi barem jednog u Barci

Četvorica igrača na listi želja Messija i Barcelone

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su na domaćem terenu savladali Valenciju (4:2) u okviru 28. kola španske La Lige.

Barca je do nova tri boda došla na krilima Lionela Messija koji je postigao dva gola, dok su po jedan dodali Luis Suarez i Andre Gomes. Katalonski klub ove sezone ne pruža baš najbolje partije i jasno je da će na ljeto biti velikih promjena na Nou Campu.

Već je jasno da na trenerskom mjestu neće ostati Luis Enrique koji je potvrdio da će napustiti Barcelonu na kraju sezone. Još uvijek nije poznato ko će biti novi trener Barcelone, ali je jasno da će Katalonci dovesti nekoliko novih pojačanja.

Španski mediji prenijeli su danas da je Lionel Messi napravio spisak igrača koje želi vidjeti na Nou Campu naredne sezone. Navodno, argentinski fudbaler na listi ima četvoricu napadača i cilj je da barem jedan dođe u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako prenosi Mundo Deportivo, na listi želja Messija i Barcelone ovog ljeta će biti Paulo Dybala, Pierre-Emerick Aubameyang, Kylian Mbappe i Moussa Dembele. Barca će vjerovatno prodati Paca Alcacera koji se pokazao kao veliki promašaj. Bit će zanimljivo vidjeti ko će se priključiti Barcinom ubitačnom napadu na kraju sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi