Čataković: Mislim da je ovo pravi izbor

Potpisao na tri godine

Čataković: Mislim da je ovo pravi izbor

E. Škorić

Bosanskohercegovački mladi napadač Hamza Čataković potpisao je nedavno i zvanično ugovor s Trenčinom.

Omladinski bh. reprezentativac je iz juniora Sarajeva stigao na posudbu u Trenčin u januaru ove godine, a nakon pola godine je slovački klub otkupio njegov ugovor i on je potpisao na tri godine s Trenčinom.

U posljednjih nekoliko prijateljskih mečeva je posebno oduševio sve u Trenčinu, pa je bio strijelac protiv Maccabi Tel Aviva i Žiline i to je jedan od razloga što ga je uprava Trenčina odlučila zadržati na duže staze.

"Mislim da je ovo sjajan potez za mene. Sretan sam naravno. Trenčin je vrhunski klub. Sve je ovdje dobro. Treninzi su dobri, trener je dobar, imam dobar odnos sa svima u ekipi i sve je sjajno", rekao je Čataković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Spreman sam, daću 100 posto od sebe na svakom treningu. Misim da će sve biti dobro", dodao je Čataković. U slovačkom klubu tvrde da je bio mali rizik jer su otkupili igračev ugovor, ali da vjeruju da će se na kraju isplatiti pošto se radi o velikom talentu.



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi