Castro: Želimo Jovetića u svojim redovima

Predsjednik Seville o crnogorskom napadaču

Castro: Želimo Jovetića u svojim redovima

D. Vejo

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić ove zime mogao bi pronaći novu sredinu. 

U posljednjih nekoliko dana, mnogo se priča o tome kako će Seriju A zamijeniti Primerom. Kako su prenijeli španski mediji, trener Seville Jorge Sampaoli zainteresovan je za usluge trenutnog centarfora Intera.

Međutim, nije samo strateg Andalužana pokazao interesovanje, već i sam predsjednik tima sa Ramon Sanchez Pizjuan stadiona.

"Jovetić je zaista fantastičan fudbaler. Smatram da bi dobro došao našem klubu, te da bi se uklopio savršeno. Još uvijek smo u pregovorima, ne volim unaprijed da pričam o stvarima koje nisu zvanične, ali mislim da ćemo uspjeti postići dogovor", kazao je Jose Castro.

Prvi dio sezone u Seriji A Crnogorac sigurno želi zaboraviti, iz razloga što je crno-plave boje branio svega pet puta, a niti jednom se nije upisao u strijelce, što je svakako alarm da napusti San Siro.

Jovetić je ponikao u Partizanu, a prije Intera nastupao je za Fiorentinu i Manchester City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi