Cassano bira između dva kluba
Foto: EPA

Ostaje u Seriji A

Cassano bira između dva kluba

Iskusni italijanski napadač Antonio Cassano će i naredne sezone nastupati u Seriji A.

Nakon što je odbio odlazak u Kinu i u Ujedinjene Arapske Emirate, Cassano je započeo pregovore sa nekoliko klubova iz italijanske elite, a izdvajaju se Crotone i Verona.

Prema pisanju Sky Sporta, Cassanov zastupnik je danas bio na razgovorima sa Crotoneom i ovaj klub je trenutno favorit za njegovo dovođenje.

S druge strane, ni Verona još uvijek ne odustaje od 34-godišnjeg napadača, koji bi ovom klubu sigurno bio od pomoći u povratničkoj sezoni u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Antonio Cassano je prošle sezone bio u Sampdoriji koju napušta kao slobodan igrač, a tokom karijere je igrao za Romu, Real Madrid, Milan, Inter, Parmu i Bari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi