Carragher: Liverpool ne smije pustiti Coutinha

Smatra legenda kluba

Carragher: Liverpool ne smije pustiti Coutinha

Legendarni fudbaler Liverpoola Jamie Carragher izjavio je za britanske medije kako Redsi nikako ne smiju dozvoliti da Philippe Coutinho napusti Anfield.

Coutinho je igrač kojeg Barcelone jako želi u ovom prijelaznom roku, posebno nakon odlaska Neymara, međutim čelnici Liverpoola na sve ponude su dosad ostali imuni. 

Među onima koji se nadaju da Liverpool neće popustiti je i Jamie Carragher, legendarni fudbaler ovog kluba i ujedno analitičar Sky Sportsa, koji je, između ostalog, kazao da bi to bilo pogubno za tim. 

"Stav kluba je da Coutinho nije na prodaju. Liverpool je slabo odradio prijelazni rok i ne može sebi da priušti da pusti Coutinha u Barcelonu", izjavio je Jamie. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Obzirom da je sve izvjesnije da od transfera Coutinha na Camp Nou neće biti ništa, Barcelonin "plan B" zove se Ousmane Dembele. Katalonci navodno pregovaraju sa Borussijom oko visine obeštećenja i ovaj transfer bi se trebao ozvaničiti u narednim danima. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi