Bradford na Twitteru: Nema šanse Jose!

Provokacije nakon pobjede?

Bradford na Twitteru: Nema šanse Jose!

Fudbaleri Bradford Cityja izborili su plasman u osminu finala FA Cupa nakon što su poslije preokreta na Stamford Bridgeu sa 4:2 savladali veliki Chelsea.

Bradford se očito nije zadovoljio time što je pobijedio nekadašnjeg prvaka Evrope i trenutno prvoplasiranu ekipu Premiershipa i glavnog kandidata za šampionsku titulu, nego su morali malo i "ujesti" menadžera Plavaca Josea Mourinha.

Nakon trijumfa u Londonu na zvaničnom Twitter profilu Bradford je objavio sliku, koja u prevodu nosi poruku "Nema šanse Jose", uz hashtag koji bi značio "budite različiti", a bilo je i tekstualnih poruka kao "Nismo mi Burnley".

Kako li će reagovati Specijalni na sve ovo, a obzirom da se i nakon susreta menadžer Bradforda odbio rukovati s njim?

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.