Bivši hrvatski reprezentativac u klubu proveo samo 4 mjeseca

Dobio slobodne papire

Bivši hrvatski reprezentativac u klubu proveo samo 4 mjeseca

Bivši reprezentativac Hrvatske Ivo Iličević ekspresno je završio svoju epizodu u ruskom Anžiju iz Mahačkale.

Nekadašnji učesnik Evropske lige je zbog finansijskih poteškoća morao raskinuti ugovore s nekim od svojih najplaćenijih igrača, a slobodne papire dobio je i 30-godišnji Hrvat.

"U Anžiju mi nije bilo loše. Istina, mnogo je drugačije od Njemačke, ali je u redu. Rekli su mi da mogu otići bez odštete i dobio sam slobodne papire", rekao je Iličević, koji je potom prokomentarisao špekulacije da će se vratiti u Bundesligu:

"Njemačka je uvijek opcija, ali bih volio ostati u Rusiji. Vidjet ćemo".

Ivo Iličević je rođen u Njemačkoj gdje je proveo svu svoju karijeru prije dolaska u Anži. Između ostalog, nastupao je za Darmstadt, Kaiserslautern, Bochum i HSV.

Za reprezentaciju Hrvatske je odigrao devet utakmica uz jedan postignuti gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije