Bilićev West Ham dogovorio prvo zimsko pojačanje

Dolazi reprezentativac Portugala

Bilićev West Ham dogovorio prvo zimsko pojačanje

West Ham je danas dogovorio dolazak prvog pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Londonski klub će u nastavak sezone ući jači za Josea Fontea, 33-godišnjeg defanzivca koji dolazi iz Southamptona.

Iako službene informacije još uvijek nisu dospjele u javnost, vjeruje se da će West Ham za usluge ovog Portugalca platiti deset miliona obeštećenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jose Fonte je u prošlosti igrao za Crystal Palace i Benficu, kao i za još nekoliko portugalskih klubova, a za reprezentaciju Portugala je odigrao 20 utakmica i član je generacije koja je osvojila Evropsko prvenstvo.

Fonte je ove sezone bio standardan član Southamptona, za koji je odigrao 17 utakmica u Premier ligi, a trener Claude Puel ga je izostavljao iz tima kada je ovaj zatražio odlazak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi